logo
Made in America

Vaše názory

... iná objímka ... :-) Všetky výrobky RAM ma prekvapili svojou mohutnosťou a dobrým prevedením. Použité materiály sú slušné, myslím, že to niečo vydrží. Kombinácia akýkoľvek na čokoľvek ... Doživotná záruka poteší. Ľahko nadpriemerná je bohužiaľ cena.

Jaroslav R.


Vodotesný držiak telefónu na bicykel, veľkosť L, čierny - neoriginálne

Vodotesný držiak telefónu na bicykel, veľkosť L, čierny - neoriginálne
Nasazení pouzdra
pn:
pč:PCI-329
cena:9,50 €
cena bez dph:7,91 €
dostupnosť:✔ 5+ skladom ihneď k odoslaniu
*Správne nasadenie puzdra: Nasaďte puzdro na 4 výstupky držiaka pomocou otvorov na zadnej strane puzdra. Silou zasuňte puzdro. Malo by sa ozvať počuteľné cvaknutie a puzdro by sa malo dať vysunúť len veľkou silou.*

Univerzálny vodotesný držiak na bicykel

Držiak sa ľahko inštaluje na riadidlá bicykla, skútra alebo motocykla. Vďaka kĺbu, na ktorom je držiak upevnený, môžete otáčať telefón o 360° okolo svojej osi a nakláňať ho podľa potreby. Držiak je navrhnutý tak, aby váš telefón ochránil pred dažďom a prachom.

Dva kusy odnímateľnej peny zabezpečujú, že sa telefón v držiaku nepohne. Vďaka priehľadnej prednej strane môžete vidieť a ovládať displej telefónu bez toho, aby ste ho museli z držiaka vybrať. Dotykové vlastnosti nie sú ovplyvnené vôbec alebo minimálne. Zapnete navigáciu na telefóne, vložíte ho do držiaka a necháte sa navigovať. Ušetríte tak čas a nepríjemné zosadanie z bicykla. Držiak je určený pre telefóny s uhlopriečkou 4,3 až 5,8 palca.

PuzdroCase možno z držiaka vybrať a potom ho používať ako bežné puzdro. K držiaku ho ľahko pripevníte pomocou drážok na zadnej strane puzdra.

Funkcie:
- Pro priemer riadidiel 18 - 26 mm
- Jednoduchá inštalácia
- Otáčanie o 360 stupňov
- Telefón možno v držiaku ovládať dotykom
- Ochrana proti prachu a dažďu