logo
Made in America

Vaše názory

X-Grip používam na telefón aj navigáciu v aute, na bicykli aj na motorke. Výborne drží a ani silné otrasy mu nerobia problém. Modularita držiakov je dokonalá, nemusím mať viac držiakov na viacerých miestach, stačí ho povoliť a preložiť napríklad z bicykla do auta.Univerzálne použitie. Vynikajúca odolnosť. Gumové čiapočky nepoškriabu zariadenie.

Anonýmny zákazník


Kombinovaný uzamykateľný napájací + dátový dok RAM Mounts pre tablet Honeywell RT10

Kombinovaný uzamykateľný napájací + dátový dok RAM Mounts pre tablet Honeywell RT10
pn:RAM-HOL-HON9PDCLU
pč:PRM-4225
EAN:793442015359
cena:318,91 €
cena bez dph:265,75 €
dostupnosť:na objednávku do 60 dní

Dokovacia stanica RAM® Combo Locking Power + Data Dock pre tabletHoneywell RT10 je navrhnutá nielen na bezpečné upevnenie zariadenia vo vozidle, ale aj na jeho ochranu pred krádežou pomocou zabudovaného kombinačného zámku. Okrem toho dokovací systém umožňuje nielen nabíjať tablet prostredníctvom kontaktov pogo pin po vložení do doku , ale aj pripojiť požadované periférne zariadenie prostredníctvom zabudovaného kábla USB-A.



Napájanie je zabezpečené pripojením k 5,5 mm konektoru, zatiaľ čo prenos dát je zabezpečený prostredníctvom konektora USB-A s prenosovou rýchlosťou až 12 Mb/s a podporou periférnych zariadení s výstupom 500 mAh.



Vďaka špeciálnemu výrezu na zadnej strane dokovacej stanice možno počas pripojenia používať funkcie skenovania tabletu a je tiež kompatibilný s rôznym príslušenstvom, ako je skener, remienok na ruku alebo predĺžená batéria.



Dokovacia stanica RAM® Powered Dock je kompatibilná s držiakmi RAM® veľkosti C a D so vzorom AMPS a základňami VESA 75 × 75 mm.



Okrem toho dokovacia stanica obsahuje zabudovanú montážnu dosku s dvoma otvormi, ktorá je kompatibilná s lichobežníkovými adaptérmi RAM® na pripojenie ďalších zariadení, ako je mobilný telefón alebo iné prenosné zariadenie.



Vlastnosti držiaka:




  • Prístup ku všetkým tlačidlám, konektorom a kamerám


  • Nabíjanie prostredníctvom konektora Pogo


  • Zabezpečenie proti krádeži pomocou kombinovaného zámku


  • Bezpečne drží tablet aj pri vysokých vibráciách


  • Patentovaný dizajn, ktorý veľmi uľahčuje vkladanie a vyberanie zariadenia


  • Vysokokvalitný plast


  • Dokonalé spracovanie


  • Kompatibilný s ramenom a systémom uchytenia RAM


  • Doživotná záruka na držiak RAM



Technické špecifikácie:




  • Vstupný konektor: napájanie: 5,5 mm konektor DC, 1× port USB-A 2.0


  • Výstup periférie: 500 mAh


  • Prenosová rýchlosť: 12 Mb/s


  • Vzor montážnych otvorov: 75 × 75 mm VESA, 4 otvory AMPS



Materiál:




  • Vysokopevnostný plast

    Hmotnosť:




  • 816 g



Upozornenie:

Držiak je súčasťou trojdielneho riešenia. Na zostavenie celého riešenia potrebujete okrem tohto držiaka aj rameno a rukoväť.






Poznámka: Písmeno "U" v čísle dielu označuje, že výrobok je zabalený v PU vrecku.






Rádiá a nosnosti:

Spoločnosť RAM vyrába svoj systém držiakov a ramien v niekoľkých sériách. Rady sú označené písmenami, líšia sa veľkosťou guľových čapov a sú odstupňované podľa nosnosti. Napríklad diely radu "C" sú označené RAM-XXX.

Rad konzol a zostáv:

"A", t. j. s guľovými čapmi 3/4", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,23 kg.

"B", t. j. s 1" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,91 kg.

"C", t. j. s 1,5" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 1,81 kg.

"D", t. j. s 2,5" guľôčkovými kolíkmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 2,72 kg.

"E", t. j. s guľôčkovými kolíkmi veľkosti 3,38", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 6,8 kg.



O systéme uchytenia RAM:

Systém RAM je jedinečný svojou variabilitou, ktorú zabezpečuje patentovaný systém guľových čapov a upínacích ramien. Umožňuje používateľovi zostaviť si držiak pre svoje zariadenie podľa svojich potrieb kombináciou akéhokoľvek držiaka s akýmkoľvek ramenom a vhodným držiakom.



Kedy použiť kovovú a kedy plastovú časť?

Montáž RAM zaručuje rovnaké pevnostné parametre pre plastové aj kovové diely a poskytuje rovnakú doživotnú záruku na montáž RAM. Sú preto plne zameniteľné. Výhodou vysokopevnostných plastových dielov je nižšia hmotnosť a cena. Výhodou dielov z hliníkovej zliatiny s povrchovou úpravou je prémiový vzhľad.



O držiaku RAM:

Hlavným cieľom výrobkov RAM mount je bezpečne pripevniť elektronické zariadenia všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz sa kladie na vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Prémiové držiaky RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých a malých lietadiel, lodí, osobných a nákladných vozidiel, pre motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, pre vysokozdvižné vozíky, pre kajaky a invalidné vozíky atď. Výrobcom držiakov RAM je spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA.