logo
Made in America

Vaše názory

Môj už niekoľký doplnok od RAM ... ako vždy luxusné a na 200% funkčné. Pevný, tuhý, ľahko nastaviteľný. Na palubnej doske je skoro neviditeľný.

Tomáš P.


RAM Mounts Napájaný uzamykateľný dok pre Zebra ET6x

RAM Mounts Napájaný uzamykateľný dok pre Zebra ET6x
pn:RAM-HOL-ZE25PLU
pč:PRM-4227
EAN:793442017339
cena:697,91 €
cena bez dph:581,58 €
dostupnosť:na objednávku do 60 dní

Táto uzamykateľná dokovacia stanica RAM® (RAM-HOL-ZE25PLU) je vhodná len pre tablety Zebra ET60 a ET65.



Nabíjanie vloženého zariadenia zabezpečuje5,5 mm konektor DC a zabudované dokovacie kontakty pogo pin, ktoré zabezpečujú bezproblémové nabíjanie. Špeciálnou vlastnosťou tejto dokovacej stanice je nová samonastaviteľná dokovacia podložka, ktorá obklopuje pogo piny a po vložení do dokovacej stanice sa prispôsobí tabletu, čím zabezpečuje optimálny kontakt a chráni piny pred poškodením. />



Dokovacia stanica je navrhnutá pre flexibilitu v teréne, podporuje zariadenia s pripojiteľnou klávesnicou Zebra alebo bez nej a je vybavená jedinečnou západkou 2 v 1, ktorá zabezpečuje tablet a umožňuje nezávislé otváranie a zatváranie klávesnice. Okrem toho je stanica pripravená na kompatibilné príslušenstvo RAM® Vent-Temp™, RAM® Temp-Right™, RAM® NFC Extender a ponúka dve plochy na montáž malých zariadení na ľavej aj pravej strane doku. Výrez na ľavej strane doku umožňujejednoduchý prístup k čítačke Zebra CAC s možnosťou otvárania a zatvárania dvierok čítačky.



Tieto doky sú kompatibilné so systémom RAM® a sú vybavené 75 mm kruhovým adaptérom VESA alebo RAM Mounts. Využite tisíce komponentov RAM® na vytvorenie ideálneho riešenia pre ET60/ET65. />



Vlastnosti: - Vhodné na použitie s počítačmi a zariadeniami RAM:

Možnosti nabíjania:




  • Nabíjanie zabezpečuje 5,5 mm konektor DC a zabudované kontakty pogo pin, ktoré poskytujú bezproblémové nabíjanie.


  • Kolíky pogo sú vybavené samonastavovacími podložkami, ktoré sa prispôsobia vloženému zariadeniu, čím zabezpečia optimálny kontakt a chránia kolíky pred poškodením.

    • Dĺžka prívodného kábla: 1 meter





Kompatibilita s príslušenstvom:




  • RAM® Vent-Temp™, RAM® Temp-Right™, RAM® NFC Extender a ponúka dve plochy na montáž malých zariadení na ľavej a pravej strane doku.


  • Výrez na boku doku umožňuje jednoduchý prístup k čítačke Zebra CAC a spôsob jej otvárania a zatvárania.



Materiál:




  • Vysokopevnostný plast



Hmotnosť :




  • 989 g






Poznámka: Písmeno "U" v čísle dielu znamená, že výrobok je zabalený v PU vrecku.






Radovosť a nosnosť:

RAM vyrába svoj systém úchytov a ramien v niekoľkých sériách. Rady sú označené písmenami, líšia sa veľkosťou guľových čapov a sú odstupňované podľa nosnosti. Napríklad diely radu "C" sú označené RAM-XXX.

Série držiakov a zostáv:

"A", t. j. s guľovými čapmi 3/4", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,23 kg.

"B", t. j. s 1" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,91 kg.

"C", t. j. s 1,5" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 1,81 kg.

"D", t. j. s 2,5" guľôčkovými kolíkmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 2,72 kg.

"E", t. j. s guľôčkovými kolíkmi veľkosti 3,38", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 6,8 kg.



O systéme uchytenia RAM:

Systém RAM je jedinečný svojou variabilitou, ktorú zabezpečuje patentovaný systém guľových čapov a upínacích ramien. Umožňuje používateľovi zostaviť si držiak pre svoje zariadenie podľa svojich potrieb kombináciou akéhokoľvek držiaka s akýmkoľvek ramenom a vhodným držiakom.



Kedy použiť kovovú a kedy plastovú časť?

Montáž RAM zaručuje rovnaké pevnostné parametre pre plastové aj kovové diely a poskytuje rovnakú doživotnú záruku na montáž RAM. Sú preto plne zameniteľné. Výhodou vysokopevnostných plastových dielov je nižšia hmotnosť a cena. Výhodou dielov z hliníkovej zliatiny s povrchovou úpravou je prémiový vzhľad.



O držiaku RAM:

Hlavným cieľom výrobkov RAM mount je bezpečne pripevniť elektronické zariadenia všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz sa kladie na vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Prémiové držiaky RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých a malých lietadiel, lodí, osobných a nákladných vozidiel, pre motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, pre vysokozdvižné vozíky, pre kajaky a invalidné vozíky atď. Výrobcom držiakov RAM je spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA.